Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren in Kampen - Partytentverhuur Zwolle

Whatsapp ons!

Ons Aanbod

Partytentverhuur Kampen – Partytent Huren Kampen

Hallo Kampen! Jullie historische schatten zijn een lust voor het oog, maar wat echt de aandacht trekt? Een spetterend feest in je eigen tuin! En wie kan je daarbij als beste ondersteunen? Inderdaad, Partytentverhuur Zwolle! Of het nu gaat om een knusse borrel met je naasten, een sprookjesachtige bruiloft of het neerzetten van een legendarisch buurtfeest dat de geschiedenisboeken ingaat, wij zijn van alle markten thuis.

Van stevige partytenten die elke Hollandse regenbui trotseren tot de onmisbare biertap die jouw festijn compleet maakt. En onze geluidsinstallatie? Die laat gegarandeerd de voeten van de vloer zwieren! Zin in een feest zonder zorgen? Wij leveren, installeren en ruimen op, zo simpel is het. Vragen of ideeën uitwisselen over jouw perfecte partij? Bel of app ons, we staan te popelen om met je mee te denken! Proost, op een onvergetelijke tijd in Kampen!

Partytentverhuur Zwolle verhuurt ook partytenten in: Dalfsen, Elburg, Genemuiden, Hasselt, Hattem, Heerde, Heino, IJsselmuiden, Kampen, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oldebroek, Ommen, Raalte, Staphorst, ’t Harde, Wapenveld, Wezep, Wijhe en Zwolle.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle levering

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06 83487025
E. info@partytentverhuur-zwolle.nl
Ceintuurbaan 18
8024 AA, Zwolle