Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren in Wijhe - Partytentverhuur Zwolle

Whatsapp ons!

Ons aanbod

Partytentverhuur Wijhe – Partytent Huren Wijhe

Psst, hier een tip van ons voor jou: als je je afvraagt “Hoe zet ik een topfeest neer?”, dan staan wij voor je klaar. Niet iedereen is een partyplanner pur sang, en dat is oké! Geen paniek, want bij Partytentverhuur Zwolle wordt het een fluitje van een cent. Of je nu uitpakt met een groots buurtfeest of een intieme borrel plant, wij hebben wat je nodig hebt. Van eersteklas partytenten tot dynamische geluidsinstallaties en alles wat erbij hoort.

Geen verborgen voorwaarden of onverwachte kosten bij ons. We zijn helder en recht door zee. En hey, wil je dat we de boel bezorgen, opbouwen en nadien opruimen? Vinden we alleen maar leuk om te doen! Dus, zit je met een vraag, borrelt er een idee of wil je gewoon even overleggen? Neem contact op, wij zijn er voor je. Let’s make it a blast, Wijhe!🎉

Partytentverhuur Zwolle verhuurt ook partytenten in: Dalfsen, Elburg, Genemuiden, Hasselt, Hattem, Heerde, Heino, IJsselmuiden, Kampen, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oldebroek, Ommen, Raalte, Staphorst, ’t Harde, Wapenveld, Wezep, Wijhe en Zwolle.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle levering

Geschikt voor alle soorten feestjes

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06 83487025
E. info@partytentverhuur-zwolle.nl
Ceintuurbaan 18
8024 AA, Zwolle