Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren in Heino - Partytentverhuur Zwolle

Whatsapp ons!

Ons aanbod

Partytentverhuur Heino – Partytent Huren Heino

Hey daar! Woon je in Heino? Met zo’n 7000 inwoners moet daar toch regelmatig een tof feestje zijn, toch? En laten wij van Partytentverhuur Zwolle nou net in de buurt zijn om dat feestje nóg beter te maken. Denk je aan een BBQ, tuinfeestje of een groots evenement? Wij zijn je maatje!

Onze partytenten zijn top, en hey, die JBL partybox is een echte sfeermaker. En dat allemaal voor een leuk prijsje! Geen zin in gedoe? We droppen alles, zetten ’t op en halen ’t weer weg. Maar wacht, er is meer! Heb je al gedacht aan een themafeestje? Jaren ’80 disco, tropical beach, of een Hollandse haringparty? Wij hebben de gadgets en de flair om elk thema tot een succes te brengen. Heb je vragen of ideeën? Gooi ze op tafel, en samen maken we er een knalfeest van dat nog lang zal nazinderen in de straten van Heino!

Partytentverhuur Zwolle verhuurt ook partytenten in: Dalfsen, Elburg, Genemuiden, Hasselt, Hattem, Heerde, Heino, IJsselmuiden, Kampen, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oldebroek, Ommen, Raalte, Staphorst, ’t Harde, Wapenveld, Wezep, Wijhe en Zwolle.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle levering

Geschikt voor alle soorten feestjes

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06 83487025
E. info@partytentverhuur-zwolle.nl
Ceintuurbaan 18
8024 AA, Zwolle